Real Estate Builing Futureproof

Futureproof

AWARDS

 

Wij reiken Futureproof Awards uit voor de Bouw- en Vastgoedsector van 19 t/m 21 januari, tijdens het openingsevent van het jaar!

Wie verdient erkenning voor zijn/haar verdiensten binnen de sector?

De Futureproof Awards zijn verdeeld in de onderstaande categorieën.

Tot 31 december is het mogelijk mensen aan te dragen voor nominatie. Dat kan door een email te sturen naar: info@contechproptech.nl.

Tot 10 januari 23:55 is het mogelijk om te stemmen.

Categorieën

Futureproof Awards Uitreiking

Meld je aan voor Real Estate & Building Futureproof zodat je de uitreiking kan bijwonen. Aanmelden kan via: https://hopin.com/events/real-estate-building-futureproof

Meer weten over de sprekers tijdens het evenement? Bekijk: https://realestatefutureproof.nl/realestatefutureproof/sprekers/

Over Real Estate & Building Futureproof

Van 19 t/m 21 januari 2021 opent het team en netwerk van Holland ConTech & PropTech het jaar met de grootste online bouw- en vastgoedbeurs. Hier komen besluitvormers bijeen om kennis te delen, inzicht te verkrijgen in nieuwe trends en commerciële relaties op te bouwen. Het driedaags programma is verdeeld in verschillende onderwerpen. Dag 1 en dag 2 richten zich op de vastgoedsector, dag 3 focust op de bouw. Een afwisseling van keynote sprekers en rondetafel sessies is wat de bezoeker kan verwachten. Deelnemen aan het evenement is geheel gratis!

Via onze online tool is het heel simpel te switchen tussen de mainstage, ronde tafel gesprekken en breakoutsessies. Het enige wat je nodig hebt is een scherm en een goede internetverbinding! Tijdens de vorige editie zijn er veel nieuwe connecties gelegd tijdens het netwerken.

De grootste nieuwjaarsborrel

We nodigen alle deelnemende bedrijven uit gezamenlijk met hun team het nieuwe jaar in te luiden. Het is mogelijk meerdere borrelpakketten bij ons te bestellen en naar het team te versturen. Via onze online tool kan er dan gezamenlijk worden geproost aan het einde van de dag. Meer weten? Stuur een email naar: lotte@contechproptech.nl.